ARMAND-de-Brignac-logo.png
3VintageBrut.jpg

HANDCRAFTED LUXURY


Η οικογένεια Cattier, αμπελουργοί 13ης γενιάς, δημιουργεί τα prestige cuvées της Armand de Brignac.


Το όνειρό τους ήταν να δημιουργήσουν μια σαμπάνια εξαιρετικής ποιότητας, η οποία θα αντιπροσωπεύει ότι καλύτερο έχει οινοποιηθεί ποτέ στην περιοχή της Καμπανίας, όπου η οικογένειά τους καλλιεργεί τα αμπέλια της για περισσότερα από 250 χρόνια.


Χωρίς την πίεση για μεγάλο όγκο παραγωγής, η μικρή ομάδα που βρίσκεται πίσω από την σαμπάνια Armand de Brignac επικεντρώνεται σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, για να εξασφαλίσει έτσι την απόλυτη ποιότητα σε κάθε βήμα της παραγωγής της.

Στη διαδικασία αυτή συμμετέχει μια ομάδα η οποία αποτελείται από μόλις 18 άριστα ειδικευμένους τεχνίτες, η οποία αγγίζει την κάθε φιάλη της Armand De Brignac. Είναι αυτοί που ασχολούνται με τη διαδικασία από το πρώτο στάδιο, της συγκομιδής και το πάτημα των σταφυλιών, το στάδιο κατά το οποίο τοποθετούνται με το χέρι στην κάθε φιάλη οι ετικέτες από γαλλικό κασσίτερο μέχρι και το τελικό στάδιο, δηλαδή τη στιγμή που αυτές θα φεύγουν από τα κελάρια.
 

3VintageBrut.jpg
ARMAND-de-Brignac-logo.png
Γνωρίστε τη συλλογή της Armand De Brignac
BOX_750mL_SideBRUTblack.tif

Armand De Brignac

Brut Gold

Η Brut Gold είναι η πρώτη σαμπάνια που δημιουργήθηκε από την Armand De Brignac και παραμένει το πιο εμβληματικό cuvée της σειράς. Πλούσια, βασισμένη στις παραδόσεις της ανάμειξης σαμπάνιας του «παλαιού κόσμου», είναι αποτέλεσμα της ανάμειξης τριών ποικιλιών που προέρχονται από κάποια από τα πιο βραβευμένα terroirs στην περιοχή. Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι ένα prestige cuvée που εκφράζει ένα ζωντανό χαρακτήρα φρέσκων φρούτων με επίπεδα πολυπλοκότητας.

Διαθέσιμη σε φιάλες των

750ml, 1.5L, 3L, 4.5L, 6L, 9L, 12L, 15L and 30L

BOX_750mL_ROSE_black.jpg

Armand De Brignac

Rosé

Η Armand de Brignac Rosé είναι ένα λαμπερό και ζωηρό cuvée με επίπεδα πολυπλοκότητας. Δημιουργείται με την προσθήκη 15% κόκκινου κρασιού στο τελικό μείγμα, από σταφύλια Pinot Noir τα οποία συλλέγονται από παλιούς αμπελώνες που παράγουν φρούτα με μεγάλη ένταση γεύσης. Αυτό προσφέρει μια βαθύτερη υφή στην σαμπάνια και νότες από κόκκινα φρούτα, καθιστώντας το ένα τέλειο κρασί για να απολαύσετε από την αρχή έως το τέλος της νύχτας.

Διαθέσιμη σε φιάλες των 

750ml, 1.5L, 3L, 4.5L, 6L, 9L, 12L, 15L and 30L

Armand De Brignac

Blanc De Blancs

H Armand de Brignac Blanc de Blancs αποκαλύπτει πολλά για το μοναδικό terroir της περιοχής της Καμπανίας. Το cuvée από 100% Chardonnay, το οποίο παράγεται σε πολύ περιορισμένες ποσότητες,  δημιουργείται από σταφύλια που προέρχονται τόσο από την παραδοσιακή περιοχή Chardonnay Côte des Blancs όσο και από την Montagne de Reims. H Blanc De Blancs είναι μια άψογα ισορροπημένη σαμπάνια, με υψηλή οξύτητα αλλά ταυτόχρονα απαλή. 

Διαθέσιμη σε φιάλες των

750ml και 1.5L

BOX_750mL_SIDE_BLANCblack.tif

Armand De Brignac

Demi Sec

Η Armand de Brignac Demi Sec είναι το μόνο prestige cuvée Demi Sec στον κόσμο που οινοποιείται χρησιμοποιώντας μόνο το παράγωγο που προκύπτει από την πρώτη συμπίεση του σταφυλιού. Μια οινική παραγωγή που φέρει την υπογραφή όλων των  assemblage της Armand de Brignac. Με dosage που είναι στα χαμηλότερα επίπεδα της κλίμακας Demi Sec η σαμπάνια αυτή χαρακτηρίζεται από έντονη φρουτώδη γεύση, πολυπλοκότητα που προκύπτει από το χρόνο που περνά στις λεπτές οινολάσπες και μια ισορροπημένη γλυκύτητα που την καθιστά το ιδανικό συνοδευτικό για πολλές κουζίνες.
 

Διαθέσιμη σε φιάλη των

750ml κ

BOX_750mL_DEMISECblack.tif
BOX_750mL_NOIRblack.tif

Armand De Brignac

Blanc De Blancs

De Noir

Assemblage Three 

Η σαμπάνια Armand de Brignac Blanc de Noirs Assemblage Three (A3) είναι φτιαγμένη από εξαιρετικά φρούτα που προέρχονται από μερικά από τα καλύτερα χωριά παραγωγής Pinot Noir στο Montagne de Reims, συμπεριλαμβανομένων των Bouzy, Verzenay, Ludes και Rilly La Montagne. Ένα τρίο vintages 2009, 2010, 2012, το τελικό κρασί ξεκουράζεται στα κελάρια για 6 χρόνια έως ότου τα 3.535 μπουκάλια έγιναν disgorged στις 9 Απριλίου του 2019. Κάθε μπουκάλι Armand de Brignac Blanc de Noirs A3 είναι χαραγμένο με τον μοναδικό αριθμό του (από το 1 έως το 3,535) και την ημερομηνία που έγινε disgorged, επιδεικνύοντας τη σπανιότητα, την σπανιότητα και τη συλλεκτικότητα αυτού του ultra-prestige cuvée.

 

Διαθέσιμη μόνο σε φιάλη των

750 ml

BOX_750mL_GREENblack.tif

Armand De Brignac

Golfer's

Limited Edition

Η Armand de Brignac Golfer's Limited Edition, είναι μια Brut σαμπάνια με ένα κομψό, ζωντανό στιλ, που αποτελεί το τέλειο cuvée για πρόποση στο τέλος μιας επιτυχημένης ημέρας γκολφ. Φορώντας υπερήφανα το πράσινο σακάκι του, το μπουκάλι παραδίδεται μέσα σε μια λακαρισμένη ξύλινη θήκη με ετικέτα γαλλικού κασσίτερου, σήμα κατατεθέν της Armand de Brignac.

Διαθέσιμη μόνο σε φιάλω των 

750ml

Διακρίσεις

Armand De Brignac Brut Gold

95 Points - Christelle Guibert, Decanter Magazine, November 2016

93 Points – “Smooth and elegant with lovely balance” Anthony Dias Blue, The Tasting Panel, April 2016

✭✭ “Extraordinarily Exceptional” rating, Christie’s World Encyclopedia of Champagne & Sparkling Wine (2014 Edition) by Tom Stevenson & Essi Avellan MW

“Good, lengthy finish. Honeyed but dry. 17.5/20“  (RH), Jancis Robinson.com

93 Points- Stephan Reinhardt, Robert Parker, Wine Advocate, April 2018

 

Armand De Brignac Rosé

92 Points - “Depth is immediately evident, courtesy in no small measure to the quality of the red wine, from exceptionally old vines. Old vines and a young wine; wisdom, depth, and youthful energy make up a winning combination.” – Simon Field MW, Decanter 2019

93 Points - Christelle Guibert, Decanter Magazine, November 2016

92 Points- Alison Napjus, Wine Spectator, May 2016

Best in Show, Best Sparkling Wine 2015 New York International Wine Competition

✭✭ “Extraordinarily Exceptional” rating, Christie’s World Encyclopedia of Champagne & Sparkling Wine (2014 Edition) by Tom Stevenson & Essi Avellan MW

 

Armand De Brignac DemiSec

93 Points – Christelle Guibert , Decanter Magazine, November 2016

 

Armand De Brignac Blanc De Blancs

94 Points – “Depth and length; lovely and showing great finesse and style” Anthony Dias Blue, The Tasting Panel, April 2016

 

91 Points – “Definitely more complex, rounder and richer than your average Blanc de Blancs” Christelle Guibert, Decanter Magazine, November 2016

 

✭✭✫ ‘Extraordinarily Exceptional +’ rating, Christie’s World Encyclopedia of Champagne & Sparkling Wine (2014 Edition) by Tom Stevenson & Essi Avellan MW