logo.png

IMPOSSIBLE PAIRINGS MADE POSSIBLE

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΕΥΣΤΙΚΗ
ΕΜΠΕΙΡΙΑ

 

Η βότκα L'Orbe διαταράσσει τις αισθήσεις μας προσφέροντας μας μια μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

 

Αναδυκνύει την πολυπλοκότητα στα λευκά οινοπνευματώδη ποτά, συνδυάζοντας μια εκλεπτυσμένη βότκα με τις πιο σπάνιες νοστιμιές, όπως είναι αυτή του χαβιαριού.

 

Η L’Orbe Vodka x Caviar κάνει δυνατό αυτό που μέχρι πριν απο λίγο καιρό φάνταζε αδύνατο και μας χαρίζει μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία.

lorbe-vodka-x-caviar-01-882x600.jpg
lorbe2.jpg

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 

Για την πρώτη μας έκδοση, αποφασίσαμε να αναδείξουμε τη σπανιότητα του χαβιαριού με ένα φρέσκο ​​αλλά εκλεπτυσμένο ποτό, τη βότκα.

 

Το L'Orbe Vodka x Caviar προσφέρει έναν λεπτό συνδυασμό βουτύρου, νότες καρυδιού και μια φρέσκια γεύση θάλασσας.

 

Προσφέρει μια γεύση αυθεντικότητας μέσα από σύνθετες γεύσεις, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα το μοναδικό χαρακτήρα και των δύο πολύτιμων συστατικών της.

ΕΝΑ ΝΕΟ ΕΛΙΞΙΡΙΟ

Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙ

 

Η L'Orbe ξεκίνησε την ιστορία της το 2012, με μερικά από τα πιο έμπειρα και οραματιστικά μυαλά στον κόσμο των ποτών.

 

Μια ομάδα από master chefs, master distillers, σχεδιαστές, επιστήμονες και ειδικούς  σε αυτή την κατηγορία προϊόντων συγκεντρώθηκαν για να καινοτομήσουν δημιουργώντας μια πολυτελή,

γευστική εμπειρία.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

Ο L'Orbe ξεκίνησε να ανακαλύψει μεθόδους έγχυσης και συνδυασμού αισθήσεων που προηγουμένως υπήρχαν μόνο στη μοριακή κουζίνα. Η ομάδα της L'Orbe ανέπτυξε μια τεχνική για τη ενσωμάτωση σπάνιων συστατικών μέσα σε

μια σφαίρα: γνωστή ως «Orb».

 

Τα συστατικά ενθυλακώνονται σε γυάλινο φιαλίδιο χρησιμοποιώντας μια μοναδική τεχνολογία μαργαριταριών. Το μαργαριτάρι προστατεύει το συστατικό και επιτρέπει σε όλες τις γεύσεις του να εγχύονται αργά στο ποτό, χωρίς φθορά ή ζημιά .

ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ

 

Η L'Orbe χρησιμοποιεί αυτή τη μοναδική τεχνική συνένωσης χωρίς καμία χημική σταθεροποίηση, αρωματικά ή πρόσθετα - διατηρώντας τη φυσική ακεραιότητα των σπανιότερων συστατικών τα οποία χρησιμοποεί.

LORBE-0001.png

ΓΙΑ ΤΗ L'ORBE ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ

Ο κύριος στόχος για τη δημιουργία της βότκα L'Orbe ήταν να χρησιμοποιηθούν μόνο τα καλύτερα συστατικά.

 

Αυτή η αναζήτηση για τελειότητα οδήγησε την ομάδα της L'Orbe στην Πολωνία, όπου οι οξύρρυγχοι  ευδοκιμούν σε εξαιρετικά αρτεσιανά νερά και καλλιέργειες σίκαλης καλλιεργούνται υπό βέλτιστες καιρικές συνθήκες.

weath.png

ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΧΑΒΙΑΡΙ

Το χαβιάρι Royal Baeri επιλέχθηκε για την εκλεπτυσμένη γεύση, τις νότες από φρέσκα καρύδια και την κρεμώδη υφή του.

 

Τα μαργαριτάρια Baeri είναι ευαίσθητα, με προκλητική γεύση της θάλασσας, και μια λεπτή γεύση από βότανα που αναδυκνύουν γεύσεις απο τον πλούτο του δάσους.

ocean.png

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΟΤΟ

Η L'Orbe επέλεξε μια εξατομικευμένη single estate βότκα, φτιαγμένη από Dankowski Diamond rye από την Πολωνία.

 

Η κρεμώδης υφή, η απαλή γεύση, οι καρυδιές και οι γλυκές νότες ταιριάζουν απόλυτα με την ουσία του χαβιαριού.

caviar-1.png

ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ 

ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ IAN WISNIEWSKI, MASTER SOMMELIER

ΟΨΗ

Ωραία γυαλιστερή όψη  με ιριδίζουσες ανταύγειες και σιροπιαστή αίσθηση.

ΠΑΛΕΤΑ

Απαλή μεταξένια υφή, με φρέσκο, κομψό κύμα γλυκύτητας και ελαφριά κρεμώδη υφή.

 

Στη συνέχεια, εμφανίζονται ξεχωριστές, δομημένες νότες χαβιαριού, δημιουργώντας μια γλυκό-αλμυρή ισορροπία, με κάποια υποκείμενη ξηρότητα.

EzfUwVcWQAITjWv_edited.jpg

ΜΥΤΗ

Πλούσιο, βουτυρένιο, με ένα άγγιγμα βανίλιας και ιωδίου.

ΤΕΛΕΙΩΜΑ

Στρογγυλό και μακρύ. Η βότκα διαχέεται, αφήνοντας χώρο για την πολυπλοκότητα και τον πλούτο του χαβιαριού.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ

ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΟΥΛΙΑ .

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΒΟΤΚΑΣ

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ…

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΓΟΥΛΙΑ,
Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΓΕΥΣΗ…

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…